Bemutatkozott az AirLive új 3G routere, az Air3G II

A hálózati megoldásairól ismert AirLive tavaly, közel egy éve mutatta be 3G-s routerét, az Air3G modellt, mely úgy tűnik, megérett a cserére, mivel a cég a napokban bemutatta a második generációs Air3G II típust is. A készülék nem csak a 3G-s CDMA, HSPA és HSPA+ kapcsolódást támogatja, hanem már a 4G LTE-t is. A termék kezeli még az okostelefonos tethering funkciót, azaz az internet megosztását az USB-n az útválasztóra kötött mobiltelefonról.


[+]

A router további, több mint 20 notebookot, tabletet vagy másik okostelefont tud ellátni IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi-n keresztül internettel, legyen az vezetékes vagy mobilnet forrásból is – legfeljebb 150 Mbps-os átviteli tempóval. Támogatja az ehhez kapcsolódó NAT, DHCP szerver, tűzfal funkciókat is.

Az AirLive Air3G II egy USB porttal rendelkezik, így a 3G/3.5G/4G modemek csatlakoztathatók, de természetesen van WAN port is a normál ADSL vagy kábeles internet megosztására. A 3G-s kapcsolat megadható vésztartalékként is arra az esetre, ha szükség van a folyamatos internetre, de megszakad a vezetékes hálózat. A készülék ára és megjelenésének pontos dátuma még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés