Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

cserélhető az antenna? Vagy ebben az árkategóriában ne várjak ilyet?
5000. szakmai hsz :C

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) Dr. Romano válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy ennek bizony cserélhető. Ez szimpibb mint a múltkori Levelone.

Nem rossz, de a 6000.-hez még sokat kell gyűjteni ;]

(#3) Gorneck23 válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

(#4) bsh

bsh
(senior tag)

zsír, tud DoS-olni is :C :DDD

(#5) márNemKereső

márNemKereső
(kvázi-tag)

Hát a formatervezőik nem valami fantáziadús egyedek. Nekem egy p334wt-m volt (míg egy openwrt telepítési kísérlettel tönkre nem tettem szegényt), az kísértetiesen hasonlított erre. Épp csak picit laposabb volt és ezüst-fekete.
N-es router egy antennával meg... kicsit szánalmasnak tűnik.

(#6) AxBattler válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Heppi börszdéj! :C

Egyébként meg alapnak, panelba jó lehet ez a cucc...

[ Szerkesztve ]

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#7) _Oscar válasza márNemKereső (#5) üzenetére

_Oscar
(tag)

150 megabites N-es routereken nem szokott 1-nél több antenna előfordulni.

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#8) csibor válasza márNemKereső (#5) üzenetére

csibor
(őstag)

Nem picit volt lassabb, 8 m már lefeküdt, valamint a torrent sem volt az erőssége. Viszont nagyon stabil volt. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom vele.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#9) vince válasza csibor (#8) üzenetére

vince
(tag)

...és volt benne sávszélesség-menedzser, ami nagyon hasznos tudott lenni, ha elszabadult valakinél a torrent ;) Nagyon jó a magyar support, csak sajna tényleg nem vitt át 7-8 megabitnél többet a drága...

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#10) márNemKereső válasza vince (#9) üzenetére

márNemKereső
(kvázi-tag)

Úgy három-négy éve valóban jó volt a hazai support. Azóta nem ment el onnan a srác?
Valamiért úgy emlékeztem, hogy más elfoglaltságot keresett. Kb. akkortájt, amikor sikeresen agyonvágtam a saját zyxelemet.

(#11) vince válasza márNemKereső (#10) üzenetére

vince
(tag)

lehet, hogy elment, néhány éve a zyxelem a szüleimnél teljesít szolgálatot, ott pedig az alap dolgokon kívül mást nem kell tudnia, így a supportra sem volt szükségem :)

[ Szerkesztve ]

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#12) vanhalen válasza bsh (#4) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

"zsír, tud DoS-olni is :C :DDD"

HEHEHHE :DDD

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#13) devast

devast
(őstag)

Emellett olyan tűzfal funkciókkal is el van látva, mint például a Network Address Translation (NAT)

Ezen olyant röhögtem, hogy majdnem leestem a székről.
Ezt aztán marketingbe ki kell fejteni bő mellel, hogy egy router tud natolni :DDD :DDD :DDD

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#14) nicu71

nicu71
(senior tag)

feketébe szeretném... ;) ööö ugyanis én nem dugom el a szekrény háta mögé,meg az ágyneműtartóba stb...

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.