cserélhető az antenna? Vagy ebben az árkategóriában ne várjak ilyet?
5000. szakmai hsz 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
cserélhető az antenna? Vagy ebben az árkategóriában ne várjak ilyet?
5000. szakmai hsz 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Én úgy tudom, hogy ennek bizony cserélhető. Ez szimpibb mint a múltkori Levelone.
Nem rossz, de a 6000.-hez még sokat kell gyűjteni ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hát a formatervezőik nem valami fantáziadús egyedek. Nekem egy p334wt-m volt (míg egy openwrt telepítési kísérlettel tönkre nem tettem szegényt), az kísértetiesen hasonlított erre. Épp csak picit laposabb volt és ezüst-fekete.
N-es router egy antennával meg... kicsit szánalmasnak tűnik.

Heppi börszdéj! 
Egyébként meg alapnak, panelba jó lehet ez a cucc...
[ Szerkesztve ]
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

150 megabites N-es routereken nem szokott 1-nél több antenna előfordulni.
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

Nem picit volt lassabb, 8 m már lefeküdt, valamint a torrent sem volt az erőssége. Viszont nagyon stabil volt. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom vele.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

...és volt benne sávszélesség-menedzser, ami nagyon hasznos tudott lenni, ha elszabadult valakinél a torrent
Nagyon jó a magyar support, csak sajna tényleg nem vitt át 7-8 megabitnél többet a drága...
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

Úgy három-négy éve valóban jó volt a hazai support. Azóta nem ment el onnan a srác?
Valamiért úgy emlékeztem, hogy más elfoglaltságot keresett. Kb. akkortájt, amikor sikeresen agyonvágtam a saját zyxelemet.

lehet, hogy elment, néhány éve a zyxelem a szüleimnél teljesít szolgálatot, ott pedig az alap dolgokon kívül mást nem kell tudnia, így a supportra sem volt szükségem 
[ Szerkesztve ]
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

"zsír, tud DoS-olni is
"
HEHEHHE 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

Emellett olyan tűzfal funkciókkal is el van látva, mint például a Network Address Translation (NAT)
Ezen olyant röhögtem, hogy majdnem leestem a székről.
Ezt aztán marketingbe ki kell fejteni bő mellel, hogy egy router tud natolni

Fan of 2nd order harmonics since 2010