Hirdetés

Abee alumínium ékszerdobozok Intel NUC miniszámítógépekhez

Még hivatalosan meg sem jelent az Intel NUC tenyérgépe, amit amolyan x86-os konkurenciának szánnak az ARM-os apróságokkal szemben, máris felbukkantak az első kiegészítők. Az Intel nem is a most bejelentett konkrét termékekben, hanem inkább magában a platformban (Next Unit of Computing) látja a fantáziát, ennek paraméterei adottak, így nem meglepő, hogy az elsők között egyedi házakkal próbálnak szerencsét az erre szakosodott piaci szereplők.

Abee Acubic NE01
Abee Acubic NE01 [+]

A sort az Abee nyitotta a tőle megszokott minőségben. Az Acubic NE01 és NE02 csak a külső vonalak és az elérhető színezetek szempontjából különböznek, egyébként szinte teljesen azonosak. A vaskos alumíniumból készült burkolat anodizált, szálcsiszolt felületben pompázik, tagadhatatlanul sokkal jobban mutatnak, mint az Intel gyári dobozkái. Előlapjukról természetesen nem hiányzik az egyetlen USB port nyílása, hátlapjuk viszont cserélhető, annak függvényében, hogy a Gigabit Ethernetet (DC3217IYEA) vagy a Thunderboltot (DC3217BY) tartalmazó modellt szeretnénk felöltöztetni.

Abee Acubic NE01
Abee Acubic NE01 [+]

Az Acubic NE01 41 x 125 x 111 mm-es, kialakítása abszolút szögletes, az oldallapok csapott élekben találkoznak, ezzel szemben az Acubic NE02 42 x 126 x 111 mm-es kiterjedéssel bír és átellenes íveket vonultat fel – hasonló formavilágot láthattunk már több más Abee ház esetében is. Tömegük egyaránt 450 gramm körüli és a csomagolás VESA felfüggesztéshez alkalmas kiegészítőt is tartalmaz. A bekapcsoló gomb és a visszajelző LED-ek a ház tetején találtak helyet, valamint egy Kensington zárolásra alkalmas résről sem feledkeztek meg, szépségük nehogy meggondolatlan tettekre késztessen.

Abee Acubic NE02
Abee Acubic NE02 [+]

Az Acubic Abee NE01 és NE02 japán megjelenése szerdán várható, vételára körülbelül 100 dollárnak megfelelő helyi valuta lesz.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Abee

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés