Hirdetés

A CeBIT-en mutatja be első Mini-ITX házát az Enermax

Az Enermax a hamarosan kezdődő hannoveri CeBIT-en jelenti be első, Mini-ITX méretkategóriában induló számítógépházát, az ECA1010-et, mely előreláthatólag az idei év negyedik negyedévében lesz elérhető. A szálcsiszolt alumíniumból készülő újdonságot elsősorban médiacenterek építőinek szánják, de persze nincs megtiltva, hogy hagyományos otthoni környezetben vagy éppen irodában állja meg a helyét.

Az árról és technika paraméterekről még nem állnak rendelkezésre információk azon kívül, hogy az egy darab 5,25 colos meghajtórekesz mellett két merevlemez/SSD számára biztosítottak helyet, illetve a tápellátáshoz ATX és SFX méretű tápegységeket képes fogadni. Továbbá az egyetlen rendelkezésre álló kép alapján következtethetünk az előlapi kivezetésekre, melynek központi részét képezi a három darab USB, melyből egy lesz képes a nagyobb áramfelvételű telefonokat/tableteket kiszolgálni.

Ugyanekkor számíthatunk a másik nagyobb termékbejelentésre is, ami szintén egy házzal kapcsolatos, de egészen más dimenziót képvisel, mint a fentebb bemutatott darab. Több mint 80 literes űrtartalmával és szembetűnő dizájnjával az "Ahead of the Game" széria részeként megjelenő Thormax GT nagy feltűnést fog kelteni a gamerek körében, akiknek ezt az óriási kuckót szánják.


[+]

Az E-ATX méretű alaplapot, akár 4 darab duplaslotos VGA-t,a „megszokottnál több tárolót”, valamint két nagyméretű (240 és 360 mm) vízhűtő radiátort is könnyedén elnyelő házban kettő darab 180 mm-es T.B.Apollish ventilátor dolgozik a belső termikus egyensúly megteremtésén, de nyilvánvalóan számos kisebb szélgéppel is felszerelhető majd, a pontos specifikációk ismeretéhez viszont meg kell várnunk a kiállítást.

Egyéb kiegészítőkből, mint például mobil rackekből és multifunkciós előlapi panelekből sem lesz hiány a gyártó standján, de ezekről majd csak a megjelenéskor beszélnek részletesen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés