11 év garancia a D-Link Wireless N hálózati eszközökre

A D-Link bejelentette, hogy azonnali hatállyal szokatlanul hosszú, 11 év garanciát vállal az IEEE 802.11n szabványtervezetre épülő, Wireless N termékcsaládba tartozó hálózati eszközökre.

A D-Link Wireless N termékek számos iparági díjat és elismerést nyertek el az elmúlt fél évben, melyek alapján a cég úgy döntött, hogy ezt a minőséget egy a vásárlók számára is könnyen érthető és megjegyezhető előnyre fordítja le. A 11 év garancia nem puszta reklámfogás, a termék várható életciklusán alapul. Azok az alkalmazások, mint például a nagy felbontású videofolyamok, amelyeket ezek az eszközök végre vezeték nélkül is támogatnak, hosszú fejlődési pálya elején állnak, és évekre meghatározzák a hálózattal szemben támasztott elvárásokat. A várhatóan hónapokon belül véglegesítendő 802.11n szabvány olyan technológiai mérföldkő, amely jó időre meghatározza a hálózati piacot.

A D-Link magyarországi képviseletétől megtudtuk, hogy a garancia ideje alatt meghibásodott termékeket a szokásos módon cserélik; abban az esetben, ha az eladó vállalkozás időközben megszűnne, a vásárlók a D-Link hazai képviseletéhez fordulhatnak, amely disztribútorain keresztül biztosít csereeszközt. Jó tudni, hogy a cseregarancia abban az országban érvényes, ahol a D-Link forgalomba hozta az adott terméket. Hogy az ezzel kapcsolatos ügyintézés ne ütközzön akadályba, a vállalat két lépést tett, illetve tesz. Egyfelől megbízható partnereiből kialakított egy 40 magyar várost lefedő Kiemelt SoHo Partneri Hálózatot – elsősorban ennek tagjait ajánlja vásárlóinak. Másfelől március 20-tól egy a magyar zászló színeit hordozó matricával látja el termékeit, mely népszerűsíti a magyar nyelvű telefonos segítségnyújtó szolgáltatást, nem mellékesen pedig jelzi, hogy a garancia érvényesítésével ezen eszközöknél itthon nem lehet probléma. (Az áruikat külföldön beszerző kiskereskedők esetében viszont épp ezért könnyen előfordulhat, hogy különféle történetekkel igyekeznek eltéríteni a vásárlókat garanciális követeléseiktől...)

A D-Link Wireless N termékcsaládjának jelenlegi tagjai: Gigabit Router (DIR-655), Fast Ethernet Router (DIR-635), ADSL2+ Router (DSL-2740B), hozzáférési pont (DAP-1353), PC- és notebook-adapterek (DWA-547, DWA-645), USB Mini Adapter (DWA-140), valamint az ezekből képzett csomagok.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés