Újabb fekete gyöngyszem

A P4PE Black Pearl nevű alaplap maximum 3,06 GHz-es Pentium 4-es processzorokat támogat, amelyeknél a rendszerbusz (FSB) 533 MHz. Az alaplap lelkei a 845PE és az ICH-4 Intel chipek, így a deszka ismeri a Hyper-Threading technológiát.

A terméket ellátták az Instant Music nevű funkcióval is, amely lehetővé veszi, hogy a Windows elindítása nélkül is használhassuk az audiófunkciókat. A csomagban találjuk az Intervideo Wincinema szoftvercsomagját, amelyben 4 programot (Win DVD, Win Producer, Win Rip, Win Coder) találunk. Hasznos kiegészítők a 32 MB memória kapacitású USB Flash-Disk és az Airflow kábel.

A három DDR DIMM memóriafoglalatba maximum 2 GB-nyi unbuffered PC2700/PC2100/PC1600 DDR memóriát tehetünk. A feature-listát a Broadcom 10/100 Mbps-os hálózati kártya, az AGP 4X slot, a hat PCI foglalat, a hat USB 2.0 port és az opcionális ADI 6 csatornás, S/PDIF-kimenettel rendelkező integrált hangkártya egészíti ki.

A Crashfree BIOS, a MyLogo 2, a Post Reporter, az EZ Plug, a Q-Fan-Technology, az EZ Flash, a többnyelvű BIOS, az AGP-figyelmeztető LED, a jumpernélküliség, a C.P.R., az SFS, a processzor-, a memória- és az AGP feszültség-beállítási lehetőségek, valamint a fekete NYÁK-on található, 360 fokban elfordítható hűtő és a már említett Instant Music funkció már csak hab a tortán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés