Széles hőmérséklet-tartományban üzemeltethető a VIA új rendszere

A VIA bemutatta az EPIA N700-10EW névre keresztelt Nano-ITX platformot, mely a vállalat elmondása szerint a -20 és a +70 Celsius-fok közötti tartományban képes tökéletesen működni, sőt a rendszer jól tűri a gyors hőmérséklet-változást is. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé, hogy a termék a legtöbb ipari környezetben alkalmazható legyen.

A kisméretű, 12 x 12 cm-es alaplap egy 1 GHz-es órajelen üzemelő, ultraalacsony fogyasztású VIA Eden ULV processzorral dolgozik, melyet a VX800 típusú vezérlőhíd egészít ki. A megjelenítő képét egy S3 Chrome 9 HC3 szériás integrált grafikus vezérlő biztosítja, melynek része egy standard és nagy felbontású videók dekódolását segítő hardveregység, továbbá támogatja a DirectX 9-es grafikus API-t. A rendszermemória szerepét egy DDR2 szabványra épülő SO-DIMM modul töltheti be, ennek kapacitása 2 GB lehet.


[+]

Az alaplapon egy PATA, két SATA-300, egy Mini PCI és egy CompactFlash interfész található, a kommunikációs lehetőségekért pedig egy Gigabit Ethernet vezérlő felel. Ennek megfelelően a csatlakozók között fellelhető az RJ-45, emellett a termék rendelkezik négy darab USB 2.0, egy soros, egy D-Sub és egy 24 bites LVDS csatlakozóval is.

A VIA EPIA N700-10EW nevű rendszerre már fogadnak rendeléseket, a listaárról azonban nem nyilatkozott a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VIA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés