PlayStation 3: képzavar

A héten felbukkant képet több internetes oldal is mint eredeti PlayStation 3-konceptet közölte, és noha sokan kételkedtek a terv eredetiségében, tovább növelte a bizonytalanságot a Sony reakciója. A vállalat képviselői vagy elzárkóztak a grafika kommentálásától, vagy azt mondták: ők ugyan nem láttak még ilyen tervet, de ez nem zárja ki a létezését.

Később néhány Sony-fanatikusnak sikerült rátalálnia a hirtelen népszerűvé vált kép készítőjére, a 23 éves designerre, Julien Vanhoenackerre, aki semmiféle kapcsolatban nem áll a japán vállalattal és csupán szabadidejében, saját szórakoztatására renderelte le a látványos grafikát. Vanhoenacker még júniusban rajzolta a képet, ám ki tudja, miért, az csak a múlt héten került a figyelem középpontjába.

A Sony PlayStation 3 játékkonzol a várakozások szerint 2005-ben jelenik meg. A gép Cell néven ismert processzorát a Sony, az IBM és Toshiba közösen fejleszti. A konzolban a Rambustól licencelt Yellowstone memóriatechnológiát és Redwood interfészt használják majd fel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés