Hirdetés

Megjelent a Lian Li PC-T70, ami nem egyszerűen csak egy ház

Tesztelőknek, és a komponenseket gyakran cserélgető felhasználóknak szánja új nyitott házát a Lian Li.

A nyitott, alapvetően tesztágynak tervezett házat a CES-en mutatta be a Lian Li, és mostanra végre a boltokban is megjelentek vele. Bár az E-ATX lapokkal is kompatibilis PC-T70 leginkább nekünk jöhet majd jól itt bent, akadnak azért olyan „normál” felhasználók is, akik elég sokat cserélgetik a hardvereket ahhoz, hogy érdemes legyen vetni rá egy pillantást.


[+]

A PC-T70 a hasonló eszközöknél megszokott felépítést követi, azaz alulra, egy viszonylag zárt dobozba kerülhet a táp és a fontosabb háttértárak, míg felül egy nyitott rész tartja az alaplapot és a bővítő kártyákat. Az előlapra, ha szabad így nevezni, került két USB 3.0 port, hangcsatlakozók, és láthatunk pár furatot is, ahova a reset és power gombokat vezethetjük ki, ha szükséges. Az alsó szint hátoldalán méretes nyílás várja a legfeljebb 360 mm-es radiátort.

Ami viszonylag egyedinek mondható a PC-T70 esetében, az viszont az opcionális burkolat-kit, ami a T70-1 névre hallgat, és lehetővé teszi, hogy egy zárt házat is szimulálhassunk, ami például hűtők tesztelésekor lehet hasznos, de grafikus kártyáknál sem jön rosszul. A készletben két, szűrővel is ellátott oldalpanel és egy, mágneses rögzítéseket használó, akrilüvegből készült fedél van. A panelekre oldalanként két-két darab 120-as és 140-es ventilátorokat, illetve ezeknek megfelelően 240-es vagy 280-as radiátorokat pakolhatunk. Ami az árat illeti, ez a cégtől megszokott szinten mozog, 190 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés