Limitált példányszámos kiadást dob piacra a Silicon Power hordozható tárolóiból

A Silicon Power számos tárolóval állt elő eddig is, így a Touch 850 és a Luxmini 322 pendrive-okat, valamint a Diamond D05 típusú külső, hordozható tárolót már ismerhetjük. Ez utóbbi, nemrég, alig pár hete jelent meg, a másik kettő viszont jóval régebbi modell. A gyártó azonban most mindhármat előszedte megint, és némi újradizájnolás után most ismét piacra dobta őket. A korlátozott darabszámban kapható újdonságok fő motívuma a kék-fekete alap és az azon lévő ezüst vagy arany színű szarvas minta, ami ezzel az összképpel elég karácsonyi hangulatot idéz, noha az az időszak még jóval odébb van.

Silicon Power Touch 850 Limited Edition
Silicon Power Touch 850 Limited Edition [+]

A Touch 850 pendrive cinkötvözet vázzal rendelkezik, ami védi a víztől, portól és rázkódástól. Csatlakozója visszahúzható, tehát nem kell félni a kupak elvesztésétől. Élettartam garancia vonatkozik rá, kapacitását tekintve pedig 8 és 16 GB-os változatokban lesz elérhető.

Silicon Power Luxmini 322 Limited Edition
Silicon Power Luxmini 322 Limited Edition [+]

A Luxmini 322 is 8 és 16 GB-os méretekben lesz kapható. Ennek érdekessége a használatot és az adatátvitelt jelző LED-je.

Silicon Power Diamond D05 Limited Edition
Silicon Power Diamond D05 Limited Edition [+]

Végül a Diamond D05 egy külső merevlemez, mely a számítógépre már 3.0-s USB-n köthető, erős alumínium burkolat védi, két elérhető változata pedig 500 és 750 GB-os lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés