Kilenc hónapos fejlődés után megszülethet a Sansa View

Heteken belül a boltokba kerülhet a SanDisk Sansa View márkanevű új médialejátszója, mely az egy éve bemutatkozott e200-as modellt válthatja fel a cég termékpalettáján. A Sansa View-t ugyanezen a néven egyszer már bejelentette a vállalat (idén januárban a CES-en), a készüléket azonban a SanDisk közleményében írtak szerint a „felhasználói igények figyelembevételével” azóta jelentősen áttervezték.

A Sansa View az e200-hoz hasonlóan többfunkciós médialejátszó, így a zeneszámok lejátszásán kívül egyebek mellett rádióhallgatásra, képnézegetésre és korlátozottan videózásra is használható. A készülék zenelejátszója a legelterjedtebbnek számító MP3, WMA és WAV formátumokkal boldogul, valamint 2,4 hüvelykes, 320x240 pixeles felbontású kijelzőjén MPEG4, WMV, H.264 vagy akár DivX kódolású videókat, illetve JPEG képeket jelenít meg (előbbieket csak konvertálás után). A Sansa View mindezen túl nem nélkülözi az újabb médialejátszók egyik kötelező extráját, a mikrofonos hangrögzítést sem. A mindössze 8 milliméter vastagságú lejátszó lítium-polimer akkumulátora a gyártó mérései szerint jobb esetben akár 35 óra zenehallgatásra és 7 óra videózásra elegendő energiát tárolhat magában.

A Sansa View 8 és 16 gigabájtos flashmemóriás háttértárral ellátva kerül forgalomba, ez a kapacitás microSD/microSDHC kártyákat használva 24 GB-ig tornászható fel. A lejátszó először a tengerentúlon tűnhet fel a boltok választékában, ott várhatóan 149,9 és 199,9 dolláros összeget írnak majd a két modell árcímkéjére.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés