Igényes, elegáns kivitelével hódíthat a Roth KRadio otthoni audio rendszer

A Roth márka igazi kakukktojásnak számít a jelenlegi audio univerzumban. Az, hogy 2007-ben alapították, tulajdonképpen nem olyan nagy extra, hiszen tele van a szegmens fiatal cégekkel. Az viszont már sokkal figyelemreméltóbb, hogy a székhelyük azóta is az Egyesült Királyságban található. Tehát egy ízig-vérig brit cégről van szó, amiből már sajnos nem sok van a piacon.

Roth KRadio
Roth KRadio

A két alapító, James Roth és Tony Larking célkitűzése az volt, hogy a minőségi termékeket kínáljanak. Tehát várhatóan a KRadio sem az olcsó, de gagyi kategória, mert az olyan cuccokkal sajnos jelenleg Dunát lehetne rekeszteni.

Az Ethernet portnak, illetve az integrált Wi-Finek köszönhetően a különféle internetes adók közvetlen vételére képes. Ezek eltárolása is pofonegyszerű, hiszen ehhez mindössze egyetlen gombot kell megnyomni az előlapon vagy a távvezérlőn. Módot ad a digitális rádióadások vételére, és ellátták egy hagyományos FM tunerrel is. Az új idők elvárásainak megfelelően került rá egy dokkoló egység is, amely az iPodok/iPhone-ok közvetlen kezelését biztosítja. Ezen kívül bemeneteinek segítségével természetesen egyéb lejátszók is csatlakoztathatóak hozzá. Két külön riasztás állítható be ezen a minimalista kidolgozású terméken, amelyért 330 dollárt kérnek el a boltban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Roth

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés