Érkeznek az Asus Radeon videokártyái

Egy figyelmetlenség miatt mindenki tudomást szerezhet már egy héttel a tervezett bemutató előtt az új Asus termékekről. Bár az oldalakat időközben eltüntették, az információk már elterjedtek a világhálón.


Forrás: http://ati-news.de

A gyártó négy modellt fog piacra dobni. Ezeken kívül már kapható néhány, az OEM-piacra szánt Radeon 9000-es videokártya is.


Forrás: http://ati-news.de




Forrás: http://ati-news.de

A Radeon 9800 XT jellemzői: 256 MB DDR1-SDRAM (BGA-chipek); video-bemenet, DVI-, tv- és duál-VGA-kimenet; különböző technológiák, nevezetesen: a Game Face, a Smart Cooling, a Smart Doctor II, a Video Security II és a Digital VCR II, valamint egy szoftvercsomag, amely tartalmazza az Ulead Cool 3D 2.0-ás és a Photo Express 4.0 SE verzióját.


Forrás: www.computerbase.de

A Radeon 9600 XT hasonló ki- és bemenetekkel rendelkezik, mint testvére, ám csak 128 MB, BGA-chipes DDR1-SDRAM-mal látják el, illetve csak a Game Face, a Smart Cooling és a Smart Doctor II technológiákat fogja támogatni.

A Radeon 9600 SE/TD részletei: 128 MB DDR-SDRAM; DVI-, tv- és duál VGA-kimenet; Game Face és Video Security II technológiák támogatása.

A négy modellből a legkisebb teljesítményű a Radeon 9200 SE/T lesz. A Game Face és a Video Security II technológián kívül, 64 MB DDR-SDRAM és tv-, valamint VGA-kimenet jellemzik ezt a videokártyát. Az órajelekre és az árakra, illetve a konkrét megjelenési időpontokra vonatkozó információkat az Asus még nem közölte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés