Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz myk74 #3183 üzenetére

    2 rétegű fóliát tudott rá (papír rétegen maga a fólia, nincs felső felhelyezés után lehúzandó réteg), szerintem túlságosan is próbálták akkorára vágni mint a kijelző, mert teljesen 100% pontossággal kell feltenni, hogy ne feküdjön fel a körben lévő peremre. Az álatalam eddig használt 3 rétegűekhez képest sokkal nehezebbnek tűnt a 2 rétegű felhelyezése, de ez az én bénaságom lehet :)
    A hangszórónál szerintem 1mm-rel beljebb kellettek volna a kivágások, mert ott kijjebb vannak a kelleténél és takarja részben. Maga a fólia vállalható, de nekem 5-ből 2 picit el is van szabva (egyik 1mm-rel hosszabb, a másiknak oldalt van plusz 1mm). A kamera és érzékelő lyukak elhelyezkedése is változó. Viszont relative olcsó. Az ünnep ellenére nagyon gyorsan, 2 munkanap alatt jött németországból.

    Most ebayről rendeltem 500 hufért 6os csomagot valami szintén egyszerű fajtából, de ott lézeres kivágást ígértek. Lehet holnapra meg is jön, mert a németektől nagyon gyors a posta. Egyébként a cégnek saját oldalán is lehet rendelni, de ott drágább, viszont részletesebb a leírás. Ebayes rendelés után is ezen az oldalon kérte hogy ellenőrizzem le a megadott címemet :) Ha megérkezett, akkor beszámolok róla. A fórumokon nem igazán dicsérik őket, de hátha jó méretű és megfelelő minőségű lesz. Gondolom, ha ez pontos méretű, akkor a drágább és komolyabb fóliáik is pontosak lehetnek.

    Meggyi001
    az összefoglalóban az equlizerre tett megjegyzésem lehet, hogy csak muiu romra igaz, a gyári romnál nem néztem, hogy van-e rendszer szintű jól működő eq. A miui eq-ja olyan, mint amikor a tabletemre tettem appként telepíthető eq-kat: nem igazán tudták kihozni a mélyeket, de legalább lefojtották a hangerőt is, hogy ne torzuljon. A tabletes beépített eq viszont lehet a hardvert állította, mert azzal ki lehetett hozni, csak azt meg nem minden programból lehetett elérni, nem volt általános hatású.

Új hozzászólás Aktív témák