Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • energy4ever

    addikt

    Mivel egy jó ideje lecseréltem szeretett ZTE-met, egy Xperia Ray-re, így csak a fiókomban porosodott, ezért gondoltam kellene egy olyan készülék nekem ami ütős kinézetre, és telefonnak tudom használni.
    Hardveresen át lett alakítva. kék oldalkeretet, hátlapi, zenére villogó ledet, csúszásgátlós hátlapot kapott. (holnap hogy ha minden igaz elkészül a hardveres mód.)

    De én szoftveresen is át szeretném alakítani! És a segítségeteket kérném!

    Sokat gondolkodtam milyen rendszert rakjak, a kiélezett penge alá. Először gondolkodtam egy nagyon durva mutatós felületű widgetekel agyonrakott, extra effektes rendszeren. De mivel gyenge ehhez a készülék így arra jutottam hogy az ellentétét szeretném megvalósítani. Vagyis, egy nagyon letisztult, hibátlan, kis pörgős rendszer kellene alá. Lehetőleg minimálisan egye a CPU-t. De azért pörögjön is. Játékra, fényképezésre, zenehallgatásra(kivétellel fm rádió), videózásra, böngészésre, nem lenne használva, de viszont sms-re, tellefonálásra, email-re igen.

    Milyen Rom-ot, milyen partíció kiosztást, és milyen CPU beállítást javasoltok? Utólag kiemelném a fő dolgot, az aksi időt.

    Remélem tudtok segíteni nekem! Válaszotokat előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák