Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    válasz barnam_ #1755 üzenetére

    (#1739) Adamyno
    Míílyen videócsetről beszélsz? Csak nem sikerült (volna) valamit beüzemelni a pléden?

    (#1746) zszabika
    Amennyi selejtes példány van, hihető hogy egy szart raktak bele megint. Végülis úgy vannak vele, hogy nem jóra kötelesek cserélni, hanem egy másikra. Aztán hátha beszopod. Ha meg mégse elüdögének még rajta 1-2 hónapot. De persze az is lehet, hogy basztak hozzányúlni.
    Ha van időd akkor szivasd meg őket, garanciapapír beszkennel, és küldheted a tények mellett csatolva az FVF-nek, az NMHH-nak, meg persze a saját központi ügyfélszolgálatukra. Esetleg előtte még vetessél fel jegyzőkönyvet, meg firkants be a vásárlók könyvébe náluk. Hagy szokják.

    (#1753) maggi1886076
    Én is ezen agyaltam, de szerintem alaposan beraktároztak cserepéldányokból, meg előtte úgyis puhítják a népet a szervizeléssel.

    (#1754) zszabika
    www.fogyasztovedelem.com - jó kis fórum, e-mailjüket meg megtalálod a honlapjukon, jobb ha a megyei hatóságnak írsz.

    (#1755) Aggregátor
    Ja. Erre találták ki benne a Push módot. Bekapcsolod, aztán kilépsz, és onnantól online-nak jelez ki (már ha azt állítottad be) és az üzenetek is megjönnek elméletileg azonnal.
    Gyakorlatilag meg nem. Eleinte jól működött, de mostanába egy kalap szar egész. Le is baszom, ez is kb. annyit ér mint a faszbukk app.
    Fogalmam sincs má én is mit használjak, ebuddy is hulladék, IMO szintén, másról meg nem tudok ami több accountot kezelne. Na mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák