Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelzsoca

    félisten

    válasz xSide #14721 üzenetére

    ui: egyébként ne vitázzatok rajta mert több lehetőség van,

    1. A gyári rom, amit a készülék gyártója készít el AOSP forrásból, nekik MINDEN rendelkezésre áll ahhoz, hogy stabil és hibamentes szoftvert készítsenek. (fapad)

    2. Különböző modder csapatok munkái (CyanogenMod, MIUI stb..) akik szintén AOSP forrásból dolgoznak, de már közel sem áll rendelkezésre MINDEN (zárt driverek, naprakész kernel stb..) hogy stabil és hibamentes szoftvert készítsenek. (viszont olyan funkciókkal bővítik ki a romot, ami gyárinál nincs)

    3. Egyéni vagy több tagból álló kis csapatok a világ bármely részéről, akik vagy AOSP forrásból, vagy egy már ismertebb modder team által kiadott forrásból dolgoznak, és forrásból építik fel a romokat, továbbá javítanak, bedolgoznak az adott team-hez, vagy készítenek egyedi custom romokat.

    4. Egyéni vagy több tagból álló kis csapatok a világ bármely részéről, akik a már kész szoftverből hozzák ki a legtöbbet, természetesen hozzáértéssel nyúlnak a kész szoftverhez.

    5. Egyéni vagy több tagból álló kis csapatok a világ bármely részéről, akik a már kész szoftvert buherálják, többnyire windows alól, akár egy total commander segítségével (ha kitartóak, ők lesznek azok akik ezen a szinten nem állnak meg, és másznak felfelé a listában)

    6. Kezdő, a rom módosítással ismerkedő felhasználók, akik többnyire még csak maguknak módosítgatják valamilyen szinten az adott szoftvert, ez indulhat akár egy képcseréből is, vagy bármi olyanból, amitől számára egyedibb lesz a szoftver (a legtöbben itt megállnak és nem tudnak, vagy nem akarnak komolyabban foglalkozni a dolgokkal)

    kakukktojások:

    1. Egyéni vagy több tagból álló kis csapatok a világ bármely részéről, akik csak adott szoftver vagy szoftverek honosításával foglalkoznak
    2. Egyéni vagy több tagból álló kis csapatok a világ bármely részéről, akik csak adott szoftver vagy szoftverek témázhatóságával foglalkoznak.

    [ Szerkesztve ]

    https://vertigostore.eu

Új hozzászólás Aktív témák