Hirdetés

Aktív témák

  • rex1872

    csendes tag

    Üdv!

    Ha minden igaz, holnap mehetek a Blade-emért. Kezdőként szépen olvasgattam a topicot, átolvastam az 1. hsz.-t, DE

    - nekem Telenoros lesz, arról pedig egyáltalán nem szól a fáma, csak T-s változatokról. Szóval, várható-e pixelhiba, meg feloldatlan ram, mert ha nem, akkor úgy veszem ki, nem kell feltelepíteni a csodazipet a Telenorosoknak, ugye?

    - Androidos kezdőként nem tudom, milyen eredeti gyári, és egyéb, marketről leszedhető programok zabálnák az internetforgalmamat bekapcsolás után. Most egy eszméletlen rossz internetcsomagom van (13HUF/10kB), de holnap fogom a szerződést elfaxolni, melyben 1GB-ot kértem havonta, remélem, az elég lesz. (Mivel nem lakossági, hanem kiemelt ügyfél vagyok, nem igényelhetek lakossági internet csomagokat, és az üzletinek pedig hosszabb az átfutási ideje, és sajnálom, hogy előbb lesz készülék, mint hozzávaló netcsomag, de ez van.) WIFI az rögtön lesz. Lehetséges majd valahol az elején letiltani a mobilnetet, és megmondani a telefonnak, hogy csak WIFI-t használjon? :)

    - Szeretném a kijelzőjét megvédeni, ezért ha lekopik a gyári fólia, tudtok ajánlani olcsó, de jó minőségű fóliákat a kijelzőre, ami tartós is? Esetleg helyet Bp-en, ahol fel is ragasztják?

    Előre is köszi.

Aktív témák