Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Melorin

    addikt

    válasz Melorin #7816 üzenetére

    Meggondoltam magamat, mégsem adom el, le is vettem a hirdetést. Inkább megpróbálom összehozni a jövőben a 4 panelt valahogy. Ma megrendeltem hozzá a második panelt. A maradék 2-t pedig összekukázom majd jövőre. Vagy marad még az eladó készletéből mire lesz pénzem rá, vagy figyelem a külföldi hirdetéseket, hátha valaki eladja a sajátját amikor kijön az újabb verzió.
    Más:
    Tegnap kipróbáltam egy dual mono felépítésű ES9038Q2M DAC-ot rápattintva a FifoPi Q7-re. Megadtam a módját, nagyon jó minőségű tápokkal és vezetékekkel kötöttem be. De ahogy elkezdtem vele zenét hallgatni egyből lehervadtam. Hozta a tipikus kínai DAC-ot hangzását, egyszerűen nem akartam hinni a fülemnek, hogy mekkora visszalépés a DDDAC-hoz képest. Pedig előtte féltem a teszttől, azt hittem, hogy nem fogom tudni megállapítani, hogy jobb vagy rosszabb-e mint a DDDAC.
    Túl sokmindent fed el a zenéből. A mélyek túl laposak, textúra nélküliek, egységesek.
    Aki teheti, és eddig csak a tipikus AK és Sabre chipes DAC-ok hangját hallotta, bátorítanám, hogy lépjen ki ebből a burokból amit a gyártók mintha mesterségesen ránk akarnának évek óta erőltetni, és próbáljanak ki valami merőben mást.

Új hozzászólás Aktív témák