Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Fura szitu van. Anno még régesrég X360-ra a Pinball Fx2 megvolt és játszottam is vele a főprofilommal (Hun Bogyi007) de megvenni nem lehetett magyar piactéren csak az angolon amit így egy ottani profillal (krisztinzoli) tettem meg.

    Miután megvettem az Xbox One gépet (amin Konzopeti barátom profilja (rajtamaradt) örömmel vettem tudomásul hogy rajta volt a játék e generációs verziója s 4 pályát tartalmazott is (mint kiderült ez a Pinball FX2 Core Collection csomag)

    Sokat játszottam már vele és relatíve nem is megy rosszul így ma (mint fentebb linkeltem is) megvettem hozzá két pályacsomagot.

    Na innentől kezdődött el a probléma: Indítom el a játékot s a Core Collection tartalma inaktív lett és ha pl. Pc Store felületen nézem akkor 1990 forintot akar elkérni tőlem. Konzopeti profiljával egyenlőre nem tudtam belépni mivel ő is One-on játszik, így beléptem az angol profilommal ami szintén nem mutatta a Core Collectiont de az új csomagokat igen - gondolom akkor Konzopeti vehette ezt meg anno.

    Ami fura még hogyha az angol profilommal ha rámegyek a Store felületre akkor mind angol s magyar régióban ezt a bizonyos Core Collection 0 fontba illetve 0 forintba kerülne, de megvenni viszont nem tudom mert kártyás fizetést kér...

    Tehát a feladat: Valahogy "megvenni" ezt az ingyenes tartalmat ezzel a profillal.
    Várom a segítséget. Előre is köszönöm!

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák