Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quby

    őstag

    Én nem vagyok ennyire borúlátó...tény hogy nem indultak jól. De mégis mit vártunk???? Hogy rögtön lemosnak mindenkit? Aki figyeli a motorsportokat, (nem csak a WTCC-t) márpedig ahogy nézem itt valamilyen szinten mindenki, az látott már valaha csak hasonlót is ahhoz amit itt elvárunk???? :Y :F Mert én nem.... :( Bármilyen szar is ezt kimondani, a tavalyi magyar verseny után, de én sejtettem hogy esélye sem lesz. Ha jövöre is ugyanitt tartunk majd...na akkor már lehet aggódni.

    Jóhiszemű alázatos magyarok vagyunk, Zengő Zoli jólnevelt inteligens ember (legalábbis kifelé ez látszik). és remélem a megfelelő pillantban kinyitja majd a száját, és az asztalra csap ha kell. Nehogy Norbi legyen az adatgyűjtő úttörő akin az újításokat ki lehet próbálni, mert nem baj ha nem jön be, és ő legyen a mindig beáldozható B csapat. Aztán ha két év után összeáll cucc VB győztesre, akkor jöjjön egy japó vesnyző, aki beül a készreszerelt autóba és atmegy vele a célvonalon... :( (Persze gondolom ehhez Tarquininek is lenne egy-két olaszosan keresetlen szava :D )

    Én inkább ezért aggódok. Nem azért hogy Marrakesh-ben esetleg csak 2 pontot szerzünk.. :(

    A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Új hozzászólás Aktív témák