Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FórumÓzo

    csendes tag

    válasz jimmy74 #3976 üzenetére

    Ha ki van fejlesztve egy tank, akkor a képzés fül alatt kiválasztható, majd átképezhető a legénység. Amit te szeretnél, azt nem ajánlom, ugyanis:
    Lesz egy alapból 90%-os legénységed ami a T-54-be való, de mivel nem abban a járműben szolgálnak, amire ki vannak képezve, ezért kapnak -20% büntit. Ergo egy 70%-os legényséet fogsz a T-44-ben használni. A másik nagy gond, hogy csak a fele xp-t fogják megkapni minden csata után. Ebből kifolyólag egy hosszú szenvedést fogsz elkezdeni vele.

    Ha nem akarsz aranyat költeni, akkor vagy megvárod, amíg a T-54-ben felhúzzák magukat a srácok 90-ről 100%-ra, vagy ha nincs túl sok képesség rajtuk, akkor eldobod a képességet, és annak az xp-jéből 100%-osak lesznek, és marad valamennyi képesség rajtuk, (ebben az esetben arra figyelj, hogy eldobás után ha van perked, az 100%-on maradhasson.) Ha ez nem teljesül, vagy csak egyszerűen nem akarsz skillt beáldozni, akkor még gyüjtögess rájuk egy kis xp-t. Valamint ha ennyire ráér, és ennyire fontos, hogy 100%-ról kezdjenek, akkor várd meg a szülinapi akciót, mert akkor tuti lesz akciós átképzés és/vagy skill eldobás, és akkor 100 arany/kobakért nem vészes beidomítani őket.

    Szükséges xp számolgatáshoz ajánlom figyelmedbe a planetwot crew xp calculator-át

Új hozzászólás Aktív témák