Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz jozefgucci1 #18341 üzenetére

    Sok mindenben egyetértek veled. Iskolaidőben nálunk is heti 2x ülhetnek oda, és kész. Segítek nekik, én telepítem, amit kérnek (ha én is megfelelőnek tartom ;) ), rájuk nézek. Alapvetően én sem foglalkozom azzal, ki hogy játszik. Persze, mérgelődöm rajta néha, de nem jegyzem meg, ki volt a béna, nem írok halállistát, stb.
    Ezzel a gyerekkel sem az a gondom, ahogy játszik, sok ilyen van. De reklámozza is, és aki megnézi, és az ő korosztálya/haverja/ismerőse, az követendő példának fogja tartani. És ez már nem tetszik, ne legyen még több ilyen játékos, ha lehet. És az, hogy ez a videó felkerült, inkább a szülei hibája, mint a srácé. Nem közvetlenül: ha a szülők nem ismerik a játékot, nyilván nem tudják eldönteni, hogy a fiacskájuk milyen szinten műveli azt. Még ha meg is nézték, azt látták: oké, lövöldözős-tankos játék, nem baj, fiú, játszhat ezzel, ebben legalább nem fröcsög a vér, belek, satöbbi. A baj ott van, hogy a srácnak nincs önkritikája, (a játék beállításaiból ítélve számtech ismerete sem sok) és amit felrakott, az hogy is fogalmazzak finoman, kaki. És innentől mindegy, hogy mennyi idős, honnan jött, kicsoda. Az egyik baj a mai világgal a sok közül, hogy gyorsan találunk mentséget, és ontjuk a sz.rt. Mert a végeredmény ez, ezen nincs mit szépíteni. Alapból nem ekézném a srácot, nem fogok odaírni a videójához valami elkeserítőt, engem az zavar, hogy valaki megvédi, amit nem lehet, nem szabadna!

    unravel: nem a játékot veszem komolyan, ez látszik a statjaimból :D A jelenséget, amit ez képvisel, azt veszem. De azt ezentúl is így fogom.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák