Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Bad Pritt #46766 üzenetére

    Na megnéztem ezt a filmet. Még mindig jobb mint az amerikai mesefilmek. (bár hogy ki-hol-merre, ki kivel van és miért... megérne egy kis magyarázat mellé, mit is láttunk)

    Én csak azt sajnálom, hogy a Tigriseket sose tudják tisztességesen megcsinálni...
    Ha én szeretnék ilyen filmet csinálni, addig nyafognék valamelyik múzeumnak míg oda nem adják arra a pár jelenetre. Ha zsebbe kell nyúlni, hát zsebbe kell nyúlni. (de ahogy elnéztem a filmet, annyira "mozgalmas" volt a Tigris szerepe, hogy ezt akár egy nem mozgásképes példánnyal is meg lehetett volna csinálni, legfeljebb húzták volna diszkréten, hogy legyen benne egy kis "akció")

    Vagy ha ez teljességgel lehetetlen, akkor létezik rengeteg igen szép 1:16-os tank modell. Vágják össze. Ebben az esetben a Tigrisnek még legénysége se volt, mindig csak durrogtatott a távolból, láthattuk a közeli képeket ahogy füstöl a cső... Erre egy modell is tökéletesen megteszi, és nem bántaná úgy a szemet a sufni Tigris.

    De még ha mindenképp 1:1 arányban kell valami Tigris utánzat, akkor lehetne valami önkritikája a csapatnak, Legalább a páncéltestet csinálhatnák meg tisztességesre, ha magát a lánc-felfüggesztést érthető okokból nem lehetne csak úgy átszabni...

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák