Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Tegnap sikerült túljutnom WoT-os pályafutásom eddigi legrosszabb tankján, a Renault B1-en.

    Kérem szépen, ez a tank egy rossz vicc. Még szerencse, hogy könnyített MM-je van, ezért nem találkozik 5-ösnél nagyobb tankokkal, mert már azokat sem igen lehet sebezni vele. Én free xp-ből minden modult felraktam rá + kiegészítők + 75%-os legénység + rengeteg gold ammo és így is használhatatlannak éreztem. Bele sem merek gondolni hogy mit szenvedhet vele az, aki legelső 4-es tankként játszik vele és nincs xp-je rátenni egyből minden modult meg nincs kreditje gold ammo-ra.
    Az top ágyúja gold ammo-val is szinte használhatatlan. Jó, oldalról ha elég közel vagy és sikerül találnod egy pontot a KV-1 oldalán ahol átmegy a lövésed, akkor elkezdheted sebezgetni, ha nem foglalkozik veled, mázlid van, mert még a brutális tűzgyorsasággal is kell pár perc mire kilövöd. A kisebb ligh-okat azért viszi az ágyúja.
    A tank lassú, páncélja gyenge. A kinézete meg 10-es skálán 1-es. Olyan ronda, hogy azon gondolkoztam sniper nézetben kéne végigtolni a csatákat.
    A 60% fölötti win rate-en meglepődtem, tekintve hogy hétvége is van, meg szakasz nélkül voltam, de jó néha a nem létező szopóág másik oldalán lenni.

    Egy jó tanács, annak aki tervezi a francia heavy vonal kifejlesztését: ezt a tankot mindenképpen érdemes kihagyni, free xp-ből menni tovább a következőik, a BDR-re már azt mondják top ágyúval elég élvezhető tank lesz. Ez a B1 ez nem az. Respekt és tisztelet azoknak akik még a kreditért gold ammo korszak előtt végigszenvedték!

Aktív témák