Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Chris0321 #13437 üzenetére

    Nem mondja senki, hogy egyik napról a másikra elfelejtettél játszani. Csupán az fordulhat elő, hogy olykor több olyan csataba futsz bele, amit nem tudtál megfordítani. Előfordult már az érzés? Mikor azt érezted, ha én nem vagyok itt és itt és nem úgy és azt csinálom akkor sima vereség a csata? Nem nulláztad utolsó pillanatokban a capet, vagy nem épp akkora foglaltad be az ellen bázisát mielőtt pont rád zúdult volna a megmaradt többszörös túlerő? stb...

    Lehet egy jóval skillesebb ember több csatát képes egyéni hozzájárulásával megfordítani és nála nem állnak össze 20 meg kitudja hány csatás blokkok vereségből. Ugyanígy lehet a másik irányba is, te meg tudtál fordítani olyan csatákat amiket tőled gyengébb emberek bebuknak. Ők úgy élik meg, hogy egy-egy ilyen "megfordítható" csata után sem szakad meg a bukás sorozat. igen durva "szopóágon vannak".

    Ráadásul senki nem képes kontans harci-teljesítménnyel hozni minden csatát, befolyásolnak az érzelmek, másképp dönt egy nyugodt, megfontolt ember, egy tajtékzó, vagy egy győzelmi mámorban úszó. A sok egymást követő vereség után pedig egyre nagyobb lesz az a "csomag" amit cipel magával az illető és idegből önmagához képest is több marhaságot művel... ezzel még inkább negatív irányba eltolva az esélyeit.

    Nálam is fent van az XVM és nem egyszer, nem kétszer láttam elbukni 95%os csatát, és megnyerni simán 5%-osat.

    Érdemes elgondolkodni azon is, hogy egy-egy csatában nem csak egyedül van az ember, hanem másik 29-el. Jelenleg is 90k játékos aktív, tök random váltogatnak tankokat (különböző fejlettségi szinteken lévő modulokkal), tiereket, kezdenek csatát, kerülnek csatába 5-10 percenként véletlenszerűen 29 másik emberrel, különböző pályákra, különböző oldalakra, és lépnek ki a játékból... (na és 30 játékos különböző érzelmi állapotát és ez alapján döntéseit is képes jó közelítéssel megsaccolni a "szopóág-generátor"?)

    Van rendszer ami képes ennyi irdatlan mennyiségű változót folyamatosan percre pontosan számontartani, frissíteni és eldönteni mikor ki melyik csatát bukja el vagy nyerje meg? (s vele együtt a másik 14 ember is, de aztán őket ismét a saját "érdemük" szerint újfent manipulált csatákba sorolni ismét véletlenszerűen válogatott játékosok közé...)
    És ha van is ilyen, akkor pont egy szerencsétlen fehérorosz tankos játék alatt működne ez a szoftver? Akkor már miért nem a CERN-ben szórakoznának vele atomi szintű fizikai-kémia tesztekkel, szimulációkkal?

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák