Hirdetés

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz ollie #11541 üzenetére

    Én meg azt szeretem amikor berak Steppes mapra és csak egy zászló van. ott ugye úgy indul a dolog, hogy versenyt kell futni a zászlóért.

    De az estek 80%-ban ezek a barmok elkezdik egymást csépelni az alapbázison (ami ugye elég közel van az ellenség alapbázisához).

    Tegnap a fejem fogtam:

    T20-al már ott vagyok a zászlónál, van velem egy T34 is. De az ÖSSZES TÖBBI csapattársam az alapbázison szórakozik egyetlen ott lévő ellenséges IS-3-al... Persze nem tudták kilőni (ez is már bemutatja a képességeiket).

    Aztán hiába írtunk chaten, hogy jöjjenek, mert az egyetlen lemaradt IS-3 kivételével már minden ellenség a zászlónál van. Meg sem hallották. Aztán mikor 100%-ra elfoglalták a zászlót akkor írt az arty, hogy "Wait, what? What is happening?".

    Miközben én is írtam az artynak, hogy tessék, zsíros célpontok, éppen spottolom őket... nem, inkább ellőtt 15 lövést egy elérhetetlen IS-3-ra...

Aktív témák