Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Valentin90

    tag

    válasz Diarmand #98845 üzenetére

    A Lórival kezdetben nekem is hasonló gondjaim voltak, amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy a 232es pent én inkább éreztem 210nek és a 300as alfát pedig 270nek...
    Kellett vagy 60 csata, de utána ráéreztem a tankra. A mozgékonysága már-már a light tankokéval vetekszik, ergo elsők között foglalhatod el a kulcspozíciókat, a 6os tár pedig brutális tud lenni, hogyha megleped az ellenfelet, és pont ez a lényeg! A tankkal én gyakran előrerohantam, majd elbújtam/kikukucskáltam egy szikla/domb/ház fedezékében. Ha kedvező volt a helyzet, akkor előugrottam tárazni, ha meg forró volt a szitu (kihasználva a mozgékonyságomat) eliszkoltam. A 40 mp-s tárazás egyébként pont jó arra, hogy visszavonulj a másodvonalba, gondolkodj egy kicsit és eldöntsd, hogy vagy visszamész a frontra vagy a térkép más pontján próbálsz szerencsét.
    Nem hullajtottam bánatkönnyeket, sem örömkönnyeket amikor továbbléptem a batchatre, de annyira nem egy borzasztó tank a Lorraine, mindent összevetve. A mozgékonyság és a 6os dobtár a legfőbb erénye a tanknak, illetve a gundepje is kellemes -8 fok! :)

Új hozzászólás Aktív témák