Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Aki még nem grindelte ki és van rá esélye, szerintem szerezze meg a WZ-111-t. Ez a tank egy brutális állat. Gyakorlatilag sz.rja a kreditet és elég jól lehet szórakozni közben, be a húsdarálóba vele és elég sokáig túlél.

    Elég jó látótáv, brutális test, pattint mint állat, a tornyáról is pattognak, egyedül az alját kell rejtegetni, ha lehet, vagy ferdén beállítani ha más megoldás nincs. Viszont az ammot gyakran ellövik, de még nem robbantam. A javítást ha 100% lesz lecserélem biztonságos elhelyezésre első körben, ha az sem elég, akkor lehet, hogy optika helyett rámegy a vizes lőszerrekesz, mert hiába látom az ellenfelet

    Ma így mentem vele, a WR borzalmas, ahogy a csapatok is, de volt 3 db 100+e bruttó prémes köröm velem eddig. Volt több nagyon szenvedős csatám is volt vele, sőt olyan is, ahol egyetlen sebzőt tudtam lőni és megsemmisültem a három arty tüzében azonnal.

    Тank Wins Átl.Sebzés WN8
    WZ-111 3/9 2 111 2 551 (90)

    A legutolsó csatám vele, egy kis város harc, simán 108k kredit prémmel bruttó. A lőszer nem olcsó hozzá, aranyat nem lőttem vele most (csak kaptam egy csomót az ellenfelektől), de még így is vastagon marad.
    Map: Siegfried Line WZ-111 1914 108 171
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Legénységi XP: 5 481 Javitások: 5 717 Lőszer: 16 400
    Teljes: 86 054 WN8: 5 243 (100)

    Aranyat nem sokat használtam eddig, bár volt egy érdekes jelenet, kv5 seggel jött és több helyen is próbáltam, nem vitte be, arannyal kétszer kigyújtottam és nagyon örült nekem. Igazából ha van prémium előfizetés, akkor az aranyat is kitermeli, de úgy nem sok marad a végén.

    Azt hiszem kredit probléma nem lesz többet, ez a tank kb 2x annyit termel, mint az e-25, pedig talán nem megyek azzal rosszul. Az SP-nél is jobb, mert mozgékonyabb, oda lehet mindig érni vele a csatához és brutál sebzéseket kiszórni.

Új hozzászólás Aktív témák