Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    "Statisztika, döntés- és játékelmélet #1: A nagy számok törvénye"
    Ez a cikk tényleg jó, de csak indítása témának. [link] Értelmes és jó nyelvezetű a szerző.

    Azonban...
    A hozzászólók véleménye az igazán érdekes. Sok általam nem ismeret játékos fogalmazza meg azt amiért itt nyaktiló jár. Mutatok egy véleményt, talán ez alapján érthető lesz az a felvetésem, hogy majd 53% wr% felett másként értékel az egyszeri játékos bizonyos dolgokat. (lehet 52%-is ha valaki előbb ébred öntudatára)
    Mindegyis mennyi, a lényeg hogy biztos van egy játéktudás szint vagy érzékenységi szint, amikor az átlag játékosnak kezd feltűnni, amiről addig azt hitte a saját bénasága vagy észre sem vette, vagy szimplán a rendszer natív részének tartotta. Sok ilyen pici anomália van. Mint amikor a mátrix cukormáza repedezik, pillanatra visszafordulsz, de mész tovább.

    Idézet:
    "Van felkeményedő MM is ki lehet próbálni.
    3as szakasz mondjuk T5 tankok és kezdjetek nyerni ha kell ful gold, 8 győztes csata után szinte garantált hogy már csak ti 3lesztek T5 az egész csapatban és a T7 tankok fognak dominálni. (Mi ezt anno Dozerel gyakran megkaptuk)
    Én tapasztaltam ezeket és mindenkinél létezik, csak van aki nem veszi észre, mert a gyengébbeket támogatja hogy közelítsen az átlaghoz, viszont a jobbaknak hamar feltűnik hogy valami vissza húzza őket, és el kezdik figyelni hogy mi is történik."

Új hozzászólás Aktív témák