Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Na, mentem párat az új britekkel T5-8 között, rövid vélemény:
    Sherman III: jobb, mint az amcsi, páncélban, rof-ban, de aki azzal jól ment, ezzel is jól fog.
    Archer: wtf tank, hátrafelé kell vele menni, az ágyú kíváló, de a folyamatos forgáskényszer miatt nem lopta be magát a szívembe. Az álcája szerintem fenomenális lehet, alig vettek észre.
    Achilles: elég gyengus dpm, viszont pontos, menet közben is, elég vaksi sajna és az ágyúsüllyedése is csak 6 fok körül lehet (valahogy be kellett passzírozni azt a szerencsétlen 17 fontos löveget).
    Firefly: egy szempontból egyezik az E 25-tel: ha megtalálod a helyed és veled szemben jön a lemmingvonat, akkor ott kő kövön nem marad. Amúgy lassú, a páncélja gyengébb még az Easy Eight-énél is, nincs ágyúsüllyedése neki sem, viszont csak 4 ember kell bele. De az az ágyú...
    Challenger: nope tank, azért nem lesz Charioteerem, mert ezzel nem vagyok hajlandó játszani. :D Ennyi elég is.
    Charioteer: Cromwell test, buflák torony, 105mm L7 ágyú. Érdekes koncepció amúgy, kicsit a Leopard Protoyp-ra emlékeztet, csak még annál is sérülékenyebb.

    A többit nem próbáltam, de aki végigtolt legalább egy ágat a briteknél, annak rengeteg modulja meglesz ezeknél. Ami nem tetszik, hogy itt is külön-külön kell fejleszteni ugyanolyan képességű ágyúkat, mert az egyik AT, a másik Mk. III az Mk. VII helyett, stb...

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák