Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz h1mpi #72346 üzenetére

    Ott a löwe, minek veszel másik prém tankot? Ha azzal megtanulsz játszani, többet kredit problémád nem lesz. Ha meg annyi csak a cél, hogy legénységet fejlessz, akkor jó a su, mert 50%-al több xp-t hoznak a tier5 prém tankok plusz ha bekapcsolod a gyorsított képzést még 25%-al számolhatsz.

    A híres type-al is tudni kell játszani, szerintem nincs nagyon olyan prém tank, aminek ne legyen valami komolyabb gondja. Mondjuk egy T-25-t fel lehet úgy szerelni, hogy ne nagyon maradjon hibája (modulokkal, prém benya amit kitermel simán, skillek stb), meg talán pár low tier prém tank lehet ilyen, de általában valamit gyengítenek rajtuk.

    Más, megvettem a T29-t az ákcióban, belement a chaffee sport legénysége (remélem nem képzik majd vissza a chaffee-ra :) egy újabb programhuba miatt).

    Map: Steppes T29 4 410 (x3 minden nap az első csatáért) 37 557
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Acélfal, Védő, Elit lövész, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

    A 90mm ágyúval, kidugtam a fejem a zászlónál a domb aljában és lőttem és lőttem és lőttem. Nulla hp-t vesztettem, 3347 sebzés 451 spot és 4 frag, 1260 alap xp, 15625eff és 6432wn8. Pattogtak az ellenfelek, mondjuk egy t-25 kilőtte a lövegemet, mondom mi van? Mindegy volt, mert olyan közel voltak, hogy meg sem javítottam :) A csapatom természetesen lemminget játszott a másik oldalon a szokásos heavy húsdarálóban. Pont ezért nem mentem a lemmingekkel, mert stock motorral még lassú a T29 és tudtam, hogy valakinek a zászlót is meg kell védeni a befoglalás ellen, nem érnék oda és valóban senki nem jött segíteni, mondjuk nem is volt rájuk szükségem.

    Ez a tank nagyon kilóg a tierjéből, fullosan egy brutális dög, próbáltam teszten. Ászt valószínűleg csak nagyobb tier ellen lehet szerezni vele (és ott is abszolút megállja a helyét), mondjuk azt sajnáltam, hogy az ellenfél togja leragadt ott fönt, lejöhetett volna az is a zászlóhoz, akkor lehet, hogy behúzom az ászt :D

    Replay-t nem teszek fel, mert ez egy semmi csata, fej kirak aztán lő mindenre, ami mozog.

Új hozzászólás Aktív témák