Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz h1mpi #72352 üzenetére

    Jól írta valaki: türelmetlen vagy.Veszel mindenfélét, kipróbálod, csalódsz. Pedig csak a saját statjaidra kellene ránézned... 48% alatt vagy globál, de nézd csak:

    És hozzá még a Sherman Jumbo, ami amolyan semi-heavynek tekinthető. Messziről világít, hogy neked a heavykkel megy jól. Akkor miért erőlteted a td-ket? Játssz azokkal, amikkel megy, játssz sokat, hidd el: több ezer csata után is fogsz még újat tanulni. A WN-ad megy felfelé szépen, képes vagy a fejlődésre, akkor ne blokkold ezt a folyamatot olyan járművekkel, amikkel szenvedsz. Játssz T5-7-ben sokat heavyvel. Ha már jól megy, akkor kezdj medezni vagy TD-zni. És magasabb tierbe csak akkor menj, ha már a T7-es csatában T5-tel nem káromkodsz, hogy mit csináljak a nagy dögök ellen, hanem örülsz, hogy jön a sok lőhető hp. :) Csak egy javaslat, nem kell megfogadni, de a te statjaid ezt támasztják alá.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák