Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz vhw #5931 üzenetére

    Bemásolom egy korábbi hsz-ből és kiegészítem többek között az általad elmondottakkal:

    Az eltéréseket szerintem a

    1. szakasz/TC/CW okozza.
    2. Egy adott jármű befolyása egy csata kimenetelére elég változó. Ami általában jelentéktelen annak közelíteni fog a WR a 48-49%-os középértékhez. A súlyosabb példányoknál pedig nagyobb eltérések lesznek, pl kempelő E-100 38%.
    3. A low tier valóban alacsonyabb WN7-et ad.
    4. Két azonos MM súlyú jármű nagyon eltérhet a szerepében. Az egyik súlyát a sok bevihető sebzés/kill adja, ellenben nem sok találatot képes elviselni. A másik arra való, hogy céltábla legyen. Pl Batchat vs Maus. A fejemet teszem rá, hogy azonos win ráta mellett a Batchat-nek jóval magasabb WN7-e lenne. A Maus nem sebez és öl annyit(alacsonyabb Wn7), de sokkal jobban leköti az ellenfél tűzét. Ezzel megspórolja egy társa életét, aki sebez és öl helyette.
    5. A járművek nem tökéletes kiegyensúlyozása.
    6. Taktikai érzék faktor. Ahogy mondod, a sebzés/kill mögött több avagy kevesebb taktikai érték van. Ez magyarázhatja az én negatív értékem, néha lusta vagyok gondolkozni, csak lövöm ami elém kerül.
    7. A WN számot valószínűleg az átlagos középértékek felé lőtték be, a szélsőséges értékeknél nem ad annyira pontos eredményt.

    Az 1600-1700 Wn7 fölötti jelentős szórásnak bizonyosan az 1-es pont az oka. A jobbakat könnyen felveszik a pro klánokba. Könnyen összeállnak – akár ismeretlenek – csak a jobb win ráta reményében. Míg egy 600 eff-es esetleg nem szívesen játszik egy másik 600-assal. Tehát a pro platoon gyakoribb lehet mint a noob.

    Valentine II:
    2. Kedvezőbb MM-et kap, tehát relative nagyobb súlya van a csatákban.
    3. Low tier bünti. Magas win rátához alacsonyabb WN7-et kap, eredmény magasabb szerencse faktor.
    4. Nem ez a tank ami erősen páncélozott?
    6. Bizonyára taktikusan és ésszel játszol, az átlaghoz képest.

    Ezek mind magyarázhatják a Wn7-hez képesti magas win rátát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák