Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz zsolthee #48928 üzenetére

    A venti kb 2,3%-t segít, a célzásgyorsító meg 10%-ot ugye, de a venti so minden másban is segít.

    Mindezzel együtt én is azt gondolom, hogy modulokkal az adott tank gyengeségé(ei)t érdemes javítani.

    Lassan tölt a T34, tehát töltésgyorsító kell, az alap.

    A másik gyengesége a célzás idő és ugye a vert stab + célzásgyorsító adja a legjobb célzás időt.

    Érdemes viszont egy dolgot megfontolni, jelesül a tank látótáv növelését. Én sokat próbálgattam a modulokat és minden csatában van olyan helyzet, amikor a nagyobb látótáv konkrét előnyhöz juttat, nem is beszélve a spot dmg után kapott plusz xp-ről. Győzelem vagy vereség is számtalan múlik azon, hogy ki látja meg az ellenfelet hamarabb.

    Úgyhogy nálam a látótáv növelés is kötelező, T34-re binot tettem, mert egy eléggé statikusan használható tank a hull down miatt és az alap látótávja elég kicsi, tehát a plusz 25% juttat igazából stratégia előnyhöz.

    Az igazi kérdés, hogy akkor most a vert stab maradjon vagy a célzásgyorsító. Ez erősen használattól függő dolog, hogy melyiket érdemes meghagyni. A VS úgy általában jobb hatásfokú, ha mozogni kell. A célzásgyorsító meg akkor jobb, ha mozdulatlanul lövök többször.

    Ez egy igazi dilemma és végül a vert stab-ot használom, bár tudom, hogy ez ellent mond a bino-nak. A helyzet viszont az, hogy nem kizárólag egy fajta stratégiát kell használni egy csatában és sokszor nem kell a bino-t használnom, hanem mások által spotolt ellenfelet kell lőnöm vagy közelharcban. A tank fejét ilyenkor én meg nem szoktam kint hagyni, akkor sem, ha az ellenfél nehezen lövi meg, hanem ki-be mozgok és olyankor jobb a VS, illetve közelharcban is jobb. Összeségében tehát a VS több helyzetben ad előnyt, mint a célzásgyorsító, ezért a VS maradt harmadiknak.

    Szerintem venti olyan tankokon lehet jó választás, amik alapból is nagyon gyorsan célozni, pl a Jt8.8-ra hót felesleges célzásgyorsítót tenni, azon ventit használok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák