Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re

    ma Ezen a héten sem tétlenkedett a Samsung szoftverfejlesztő csapata.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bad Pritt #38757 üzenetére

    Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de gyenge pontot, láncot meglőni már 150-200m távolságból sem garantált mindig.

    A tankok gyenge pontjai általában nem nagyok a front oldalon (vannak kivételek, pl M6) és ezeket nem lehet teljes biztonsággal meglőni már közepes távolságról sem, sokkal inkább közelharcban. Viszont ki az, aki közelharcot kockáztat egy E25-el?

    Arra gondolok, hogy mindig olvasom, hogy szedd le a láncot, lődd meg a gyenge pontot, de ezek főleg közelről működnek. Nagyobb távolságból, meg mint a kutya vacsorája, vagy sikerül vagy nem és itt már akár 150-200m távolságra gondolok, beforgatott, mozgó, minimális célpontot mutató ellenfél, akik ráadásul reagálnak is a lövésre általában. Azaz, egy Su152 bever az ellenfélnek 400-750-t és csókolom, addig egy e25 bever 130-150-t és az ellenfél valamit csinálni fog és egyáltalán nem garantálja semmi, hogy a közvetkező lövés is sebezni fog.

    Mondjuk egy Tiger2 parancsnoki belépője tipikusan az a célpont, amit még a JT8.8 vagy az e25 ágyúja sem fog mindig meglőni de próbálkozni lehet, hogy lője meg az ember, csak nem fog sikerülni általában.

    Az E25-nek nem az ágyúja feltétlen az ereje, hanem az egész tank összegyúrva a sebességgel, kamoval és a rof mellett, jól használható, de szerintem például a su12244 nagyobb op tank, mint ez és előbb kéne nerfelni. Jóval nagyobb alfa, nagyobb pen és dpm mellett még a pontatlan ágyú ellenére is vagy 1,5x nagyobb sebzést lehet kiosztani, mint az e25-el. A kamoja talán rosszabb, de még így is brutálisan jó és a sebessége is elég jó.
    Rengeteg van belőle is és mégsem sírnak, hogy op. Mire gondoljak? Hogy orosz, azért nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák