Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Bingisz #27640 üzenetére

    Számomra nem okoz anyagi csődöt, mert b@szok azt használni. Kábé 2 kezemen meg lehetne számolni mennyit lőttem eddig el. Egyszerűen gusztustalannak tartom az előnyt amit ad. De úgy látom nem sikerült felfognod, hogy pontosan mit is írtam. Én nem is tettem volna a játékba ilyet, mindenki szenvedje ki magának a találatot, meg a kill-t. (megakillt :D ). Az a baj veletek, hogy mivel ebben a rendszerben elég komolyan benne vagytok valamilyen szinten el is vagytok vakulva, és nem láttok kifelé, nem halljátok meg a panaszokat, és nem értetek vele egyet, ami érthető, hisz nektek ez így jó, ezt szoktátok meg, a többiek meg menjenek a fenébe ha nem tetszik. Legalábbis ezt veszem ki abból amit itt írtok jó páran. Bele se gondoltok abba mennyivel másabb lenne a játék gold ammo nélkül... lehet a WG-nek kicsit kevesebb lóvéja lenne. :)
    De számomra itt vége a vitának, no offense, nincs veletek bajom, csak sajnos süket fülekre találtam, de majd túl leszek rajta. :)

    okos67:
    "Amúgy a vereség nem befoyásolja a kapot kreditet csak az xp-t"
    Hmm, ezen hiába gondolkozok, hülyeség. Ne mondd már, hogy nem kapsz több kreditet, ha több tankot tudsz kilőni/sebezni a gold által...

    ollie:
    "Szerinted ki venne prémiumot, ha semmi előnnyel nem járna a nem fizetéshez képest?"
    Mint írtam, egyedül a gold ammo-val van problémám, a többi fizetős dolog oké, mert ha valaki gyorsabban akar fejlődni, vegyen prémet, pénzért cserébe. De tisztességtelen előnyhöz nem juttatja a harcmezőn.

    odrif:
    Én úgy tudtam két külön tankra lesz szétszedve a KV1S, az egyiken marad a nagy mordály csak jóval lassabb lesz, a másik meg gyors marad, de nem lesz nagy cső. Most végül is mi a hivatalos?

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák