Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz dfsz34 #27538 üzenetére

    Nem azt mondtam, hogy én egyáltalán nem használok gold lőszert, hanem azt, hogy nem akarok olyan tankkal játszani, ami sok esetben csak azzal használható. :) Hidd el, nekem is minden tankom lőszerrekeszének egyharmada vagy kétötöde gold ammo, az már más dolog, hogy mikor használom. Pl IS-3-ban nagyon ritkán (csak 5 van benne), mert az rengeteg T10-es tankot sebez akár szemből is, a 225 átütés sok mindenre elég. T9-10-es tankban szinte fölösleges is használni, 250 átütéssel akár még a Maus tornyát is belövöd szemből, csak akkor töltök át, ha E-100-nak csak a tornya látszik ki (és természetesen szembe van velem), vagy E3-nak nem tudom eltalálni a hasát vagy a jobb oldali view portot. Még a T95-öt is át lehet ütni közelről gold nélkül néha még a hasán is.

    Az meg hogy kisebb tankokban használom egyértelmű, mert pl egy M4 45-ben nem sok esélyem lenne szemből egy E-75-öt sebezni, vagy mondjuk VK3002M-ben egy IS-3-mat. Gyakran megesik, hogy egyszerűen nincs esélyed flankelni, ezért kell inkább a gold a kisebb gépekbe (gondolok itt FCM vs KV-1). Sőt van olyan tank, amit néha még oldalról sem sebzel AP-val, a KV-1 nagyon szereti benyelni az 57 mm-es csövek AP lövedékeit (Churchill III, T-34-57).
    - - - - - - - - - - - - -
    (#27543) kisküzdő: Neked is bármikor megvan rá a lehetőséged, hogy golddal lőjj. Annyi, hogy jobban kell játszani, többet kell sebezni, kevesebbet mellélőni és akkor még prémium nélkül is ki lehet hozni a kört pluszosra.
    - - - - - - - - - - - - -
    (#27583) echterion: Ha neked is csalódás volt az M103 a T29-32 duó után, akkor nem ajánlom megvenni. Az M103-ra nem igaz, hogy mindenről pattan, mindent be lehet vele lőni, amivel találkozik, ennek a tanknak más gondjai vannak. Pl az, hogy amerikai tank létére iszonyat gyenge a gun depression-je (ráadásul magas is, így még kevesebb gyakorlatban) és a tornya is papír, ergo a hull-down egyből ki is esik. A másik, hogy óriási papír célpont (szemből 175 átütéssel belőhető még a tornya is), semmi camo-ja és a sebességétől sem lehet hasra esni. A lövege csak átlagosan pontos, rengeteget lőtt mellé, ezért csak 87,73% lett vele a találati arányom (T32-vel 89,92 volt).

    Az E5 már egy fokkal jobb, de számomra az sem az igazi. Igazából mindkét tankra az igaz, hogy mindenből jók egy kicsit, de semmiből sem kiemelkedőek. Talán az E5 abban, hogy fürge, pontos és gyorsan céloz. De itt is megkérdőjeleződik, hogy ez a tank lényegében mire való? Mert heavy-nek nincs elég páncélja, med-nek meg egy cseppet lassú, a hull-down meg itt is kiesik a kupola miatt. Bár én még mindig inkább ezzel játszok, mint egy E-100-al. Ha igazi amerikai stílusú tankra vágysz nagy tier-ben (mint amilyen a T29 és a T32 volt), akkor az ST-I-et tudom ajánlani.
    - - - - - - - - - - - - -
    (#27613) diegho: Sajnálom, de rossz hírrel kell szolgáljak:
    - the developers discussed and rejected the idea of hiding player stats (“there would be more disadvantages than advantages”)
    - - - - - - - - - - - - -
    (#27630) mefistofeles: Nem rosszabb a páncélja a Ch I-eshez képest, sőt sokkal jobb. Az I-esnél a 176 mm páncél beetetés, annyi csak a hull-ba épített löveg körül van. Szerintem a Churchill I-es jó kis gép volt, a VII-es meg még jobb.
    - - - - - - - - - - - - -
    Más: Szerintetek várható a hétvégi event-ben Panther I és/vagy M4A3E8 leárazás? "This historical event is to commemorate the beginning of the Second Battle of El Alamein."

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák