Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Gyuri27 #248175 üzenetére

    "Azért mert én nem tudok hegedülni még hallom, hogy az aki játszik virtuóz vagy kontár."

    Yep, de most azért járunk ide hogy játszunk és élvezzük, vagy azért hogy játszunk és fikázzuk? Még az utóbbi sem baj, csak állandóan a "csalás", "manipuláció" etc., ráadásul ezel magyarázod sikertelenséged, miközben te is bevallod, hogy nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Szóval kicsit nonszensz.
    Nyugodtan le lehet írni a véleményed, egyébként sok tekintetben igazat is adok neked. Csak ne mindezekkel legyen magyarázva a sikertelenség. Mert nyilvánvalóan nem ez az oka, hogy ki így, ki úgy teljesít.

    ---

    A garázsban lévő tankokban sok izgalmat nem láttam, így - néhány amúgy is húzott ág mellett - valami új ég után néztem. A japán TD-kre esett a választásom, a 7-es Chi-To SP-ig ki is húztam freeből, beleültettem faca legénységet (komplett újonc gárda ment bele), hát... Ez a gép egy álom. :D Akkora OP fos mint a huzat. 6.5 mp-enként 200-as átütéssel 300 sebzés T7-ben, tiszta agyament. Első 10 meccsen 2000-es átlagot hoztam vele, top és mid tierként abszolút gyilkos, bottom tierként is simán használható. Nagyon beteg. Kíváncsi leszek a továbbiakra. :))

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák