Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    Na ez amiről beszélek, hogy a churchill 3-al a legkönnyebb top xp top dmg köröket menni. 3-5 csatából megvan. Egy excelsiort meggoldoztam, mert sietnem kellett tovább, nem értem rá sokat szórakozni vele. Egyébként óvatosan használom benne a goldot, de még így is hozott 27e kreditet nettóban. Na ez talán az egyetlen tankom, meg valamelyik kis német prém még, amiben muszáj gold lőszert használni időnként, de ez a churchill3 kitermel kb 40-50 arany lőszert is csatánként, nekem meg 35 van csak benne, de 10-nél nem szoktam többet használni benne. Feltápolva 1000hp -ra, beáldoztam a ventit. Most töltésgyorsító, "keményítő" az 1000hp miatt, meg egld is muszáj rá, annyira gyorsan lő. Ezek a modulok rajta.
    Igazi fun tank és van egy konteó elmélet, hogy rejtett xp buffja van. Ha azt nézem, hogy a második t34-nek majdnem 2e asszisztja is volt, meg spot + 3 frag, durván sok a +270 xp, amit kaptam. A top sebzést meg arany lőszerrel lehet hozni ebben a tankban, de gyakran az se kell, ha van idő és az ellenfél nem tudja, mit lőjön, akkor elszórakozok vele egy ideig alap lőszerrel.
    Mondjuk most a top sebzés pont nem lett volna meg, a su többet össze lőtt, mert meg kellett a bázist védenem előbb, nehogy befoglaljanak. Egyébként a top sebzést se nehéz összehozni a csőrikében.

    Szerencsére tier 4-10 tankok mehetnek ebben a küldetésben. Jó lenne valami hasonl tier6 tank, mint a churchill 3 :) Sok küldetéshez tudnám használni.

Új hozzászólás Aktív témák