Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz po1son #223273 üzenetére

    De jól tippeltél :) Nem értek ennyire a focihoz, csak a nagy csapatokat ismerem úgy-ahogy meg persze a magyarok győzelmére fogadtam kötelességből.
    Az 5. szintet tudtam eddig kifullozni.
    Más kérdés, tudom kacérkodok a sötét oldallal, de a küldetések miatt muszáj artizni is. Gondolkodom mi a jófene skillt lehetne rájuk rakni. Német arti vonal. hatodik érzék + bia mindenkinek + snapshot meg majd az intuition, ha átdolgozzák bár nem tudom fogok-e váltogatni a lövedék típusok között. A rádióson gondolkodok most, mit adjak neki második skillnek a bia után. javítás lehet, de szinte mindegy is, nagyon ritkán lenne rá szükség. Kamo persze jó, de borzalmas a kamo értéke, most akkor nem 445m-ről hanem 443-ről spotolnának, amit kb 0,01 sec alatt tesz meg rohanó könnyű tank.
    Amin gondolkodom, van valakinek tapasztalata a call for vengence skillel? Ha kilőnek és a rádiós életben marad, ha jól értettem, akkor 2 másodpercig tovább világít az ellenséges tank. Elméletben jól hangzik, de mi az, hogy a rádiós túléli a tank pusztulását? Amikor kilövik a tankot, mindenkit úgy mutat, hogy kampec. Hátha valaki ismeri jobban ezt a skillt, megköszönném a tapasztalatokat.

Új hozzászólás Aktív témák