Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz kchryss #222133 üzenetére

    A jelenlegi fizikával szinte bármivel fel lehet, mert fel tudsz menni egy lánctalppal szinte bármilyen falra. A jobb oldali bázisról kezdtünk és én fentről lőttem egyet, ami vicces módon eltalálta az E3-ban lévő boratot, és utána mire leértem már láttam, hogy G9-ben a szikla mellett az oldalán fekszik. Ráadásul visszadönteni se tudtam, mert annyira közel volt a sziklához, szóval miután kinyírtam egy Panthert, ami oda tudott lőni, valamint a Type59 szerencsére nem jött fel a partról, ezért kimentem elé, tolatva visszatoltam, majd amikor már volt mellette hely visszalöktem a talpára. Utána én tök simán lementem a partra, mert talán két kicsi tank védte azt a részt, szóval lövésem sincs mit csinált, hogy utána meghalt, de már csak azt láttam, hogy nem élt. Lehet utána meg belefulladt a vízbe. :)
    Amúgy itt is hasznos volt, hogy láttam egy korábbi Skill videót, mert tudtam, hogy K6-ben végig lehet menni a vízben megfulladás nélkül még lassú heavyvel is, és utána közvetlenül a szikla mellett királyul lehet hulldown-ozni, anélkül, hogy az arty veszélyeztetne. És ezzel sikerült megnyerni. Meg azzal, hogy a T34-re visszaraktam a rammert, és az IS3-at sikerült kilőnöm. Ha egy fél mp-cel később töltök be, ki tudott volna lőni.

    T77 szerintem annyira nem lehet jó tank, mert még talán a T34-nél is ritkábban találkozok vele. Pedig emlékszem, amikor bejött volt, hogy 3-4 is volt oldalanként.

Új hozzászólás Aktív témák