Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Bad Pritt #222131 üzenetére

    Renegade-nek magas a skill cap-je. A jó játékosok kezében jó tank. Hasonlóan az E5-höz. Általában azok szokták leszólni őket akik nem annyira jó játékosok. Unikumoknál kedvelt tank most mindkettő, mert nekik fontosabb az ágyú mint a páncél és ők tudnak úgy játszani hogy a kupolát nehezebb legyen ellőni (ellentétes oldalról peak-elnek mint ahol a kupola van, felfelé a kupola elé tartják a csövet, hintáztatják a tankot).

    Azért összességében a bourrasque jóval opébb mint a renegát. A defender-nek meg ugye az adja az opéságát hogy alacsony a skill cap-je és a gyengébb játékosok is jól tudnak vele érvényesülni. Egy jó játékos kezében szerintem erősebb a renegát mint a defender míg egy gyengébbnél pont fordítva van.
    8-as heavy-k mezőnye most nagyon erős, sok jó tank van ott. Szerintem a fejlesztési fában lévő caernarvon kiemelkedik felfelé, az a legjobb 8-as heavy és akkor utána van egy szinten a következő csoport (jó játékosokat nézve, tehát max potenciál szerint):
    - renegát
    - buffolt tiger2
    - prém duplacsöves
    - két lengyel 8-as
    - vk100.01p bár ez utóbbi erősen pálya és mm függő

    De egyébként ahogy néztem nagyon jó lett a buffolt KV4 is. Somua-t direkt nem említettem, mert táras tankot nem érdemes összehasonlítani nem tárasokkal, de nyilván az is elég op.
    Igazából ami rossz 8-as heavy: 110, amx65t, vk45, ballbreaker, T34, OHO, kreszlávszkij, illetve az is6 és wz-111 ezeknél egy fokkal jobb, de azért "meh" kategória. A többi szerintem jó.
    VK75-öt és T77-et nem tudom elhelyezni a listámon mert azokkal nem játszottam és nem is néztem streameket róluk.

Új hozzászólás Aktív témák