Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterson79

    őstag

    válasz Gyuri27 #216728 üzenetére

    Nagyon negatívan látod az egész dolgot, de sajnos akkor sincs igazad. Nagyon sok dolog múlik rajtad egy csatában.
    Nem fogok unikumos példákat hozni, mert nem az elérhetetlent kell megcélozni. Bár az is egy szép cél, de ahhoz kb napi 8-10 óra játék és iszonyat sok gyakorlás kellene, hogy minden egyes tanknak megtanuld a gyenge pontját, hogy tökmindegy milyen lőszer van betöltve, akkor is be tudd lőni és tudj rajta sebezni.
    Ezen felül a megfelelő pozícióba eljutás, az itt való játék, a sidescrape, a hulldown tökéletes alkalmazása, mind mind kell ahhoz, hogy kiváló, de legalábbis nagyon jó játékos váljon belőled és a csaták döntő többségében a Te játékod kelljen a győzelemhez.
    Ezt sokan nem képesek felismerni, de ha ezekből bármit is képes vagy javítani, esetleg mindet, meg fogod látni, hogy igenis rajtad múlik sokszor milyen lesz a végkimenetele a csatának.
    Fejben dől el először. Ha úgy indulsz neki, hogy ez is szar csata lesz, akkor már ott elbasztad az egészet. Ha görcsölsz, erölködsz, akkor sem fog menni.
    Saját példámon is látszik, hogy amikor felismertem pár dolgot és hallgattam az okosabbakra, akkor sokkal, de sokkal jobb lettem és ezáltal jöttek az eredmények is és emelkedett a winrate valamint a wn8 is. Persze ezek csak adatok, ha megtalálod azt a pár tankot amivel nagyon szeretsz játszani, akkor azokkal kell játszani, nem kell erőltetni az olyat amivel nem megy, de ezt is tudnod kell belátni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák