Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    A Wg hogy reklámozza kicsit az új lengyel tankokat csinált egy versenyt 28 streamer között a Brawl Club keretein belül: [link]

    Aug. 04.-től 30-ig versenyeznek és a cél hogy minél több új lengyel tankot 3 markoljanak.
    Skill4ltu és Daki elég komolyan vette a kihívást. Úgy kalkuláltak, hogy free xp-vel kihúzzák a 10-est és még az első napokban 3 markolják amíg alacsonyan vannak az elvárt értékek. Ők ketten nagyon nekiestek ennek a tanknak.
    Daki végül 97 csat alatt 3 markolta. 4500 átlag sebzés 1000 átlag assziszt:

    Skillnek viszont úgy néz ki beletört a bicskája. Utálja ezt a tankot, jóval elmaradnak az átlagai Dakiétól. Már 13 órája nyomja vele, most mikor írom a posztot hajnal fél 5kor még mindig játszik, az előző 3-4 órában beragadt 90% környékére. :D
    Az a helyzet, hogy elég valószínű, hogy szerver restart után óriásit fog ugrani a kiválósági jelhez az elvárt kombi. Ha holnap nem sikerül 3 markolnia és nekiesik a többi streamer is akkor akár napokig olyan magasan lehetnek az értékek, hogy lehetetlen lesz markolni. Daki ezzel szerintem meg is nyerte ezt a versenyt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák