Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vepe

    senior tag

    válasz ollie #186712 üzenetére

    Az információ nagy előny mindenhol a WOT-ban is.

    1.példa egy csata végén marad egy lila és egy piros játékos. Ha látják egymás "tudás különbségét" előnyösebb a jobb játékosnak?, illetve ha nem látnak semmilyen infót a jobb játékos esetleg másképpen áll a végjátékhoz?

    Szóval ilyen alapon ez csalás is meg nem is, mert mindkettő látja az infót, de még is a jobbnak előnyösebb.

    A másik, hogy a WOT egy pénzorientált vállalkozás és jól megterveznek mindent. Akik videóznak mindenben előnyt élveznek és mind-.e mellé aljas hazugok is.

    És erre egy példa. Fame Klán, ebben többek között Dakillzor. Nyernek egy CW-t kapnak egy tankot (T-22.med), majd kavarodás, mert az ellen klánok bebizonyították, hogy a Fame tiltott módot használt (tundra, meg hasonlók). Erre mindenkitől elvették a T-22.medet. Több levelezés a wot-al, persze semmi pozitiv válasz.
    Ez kb-3éve volt.

    Párszor írtak a tagok a WOT-nak, hogy miért nem kaphatták vissza a tankokat, amikor ők nem csaltak, vegyék el azoktól akik csaltak. Válasz: nem lehet belenyúlni a rendszerbe, nem lehet visszaállítani semmit. Erre 1-2 hete mit látok, az elméletileg elvett t-22 med.-el Dakillzor streamel. Akkor ez, hogy is van. Nem lehet belenyúlni a rendszerbe? Közben lett írva a WOT-nak és válasz nem jött csak törölték a tiketet.

    Nem a lóf@szt, ez egy program és a fejlesztők azt csinálnak, amit akarnak, az ilyen kis 8 éveseknek ezt bemagyarázhatják.

    A wot már olyan, mint egy rossz Kínai kofa. Minden héten kitalálnak valami vacak tankot, bögrét meg tököm tudja mit és szedik le az embereket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák