Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CirrMee

    addikt

    válasz ollie #186709 üzenetére

    Szóval akkor te használod vagy sem? Erre válaszolj.

    Használom, sehol nem írtam, hogy nem. Viszont egyre gyakrabban fordul elő, hogy napokig, vagy egy hétig nem használható, mert olyan szinten nyúlnak a játékba, hogy a fejlesztők gondolom nehezen követik. Olyankor játszom anélkül, szóval nekem nem életbevágóan fontos, csak használom, ha van.

    Mert ha használod, akkor elismered, hogy rossz játékos vagy a saját szavaid alapján.

    Nem állítottam, hogy prő, vagy rossz játékos vagyok. Talán valahol a kettő között, de ítéljék meg mások, nem dicsekszem azzal, hogy ez meg az vagyok.
    Ezen felindulva azért spurizhatsz Qb csatornájára, és núbozd le becsületesen, amiért ő is használja. :)

    De gondolom arra se jöttél rá, hogy hemzseg a mondandód az ellentmondásoktól. azt állítod, hogy a jó játékosnak nincs szüksége rá, a rossznak viszont előnyt ad.

    Nem tudom kit vagy mit olvastál, de én azt írtam le, hogy a tomatók alig használják, viszont háborogni meg azok a statpadderek szeretnek a leginkább, akik elvileg nem is használják. Semmi olyasmit nem írtam, hogy kinek van rá szüksége, vagy kinek nincs. Akinek szüksége van rá az használja (pl Qb).

    Akkor most ad előnyt vagy sem? Ha ad, akkor kvázi csalásként funkcionál.

    Szerintem fordítva ülsz a lovon. A fejlesztők döntik el, mi számít csalásnak, és ez szerintem nagyon is jól van. Mivel legális, ha szerinted előnyt ad, használja minden emiatt hisztiző kisgyerek, és akkor nincs értelme előnyről beszélni.

    Véleményem szerint plusz információt ad menet közben, nem pedig előnyt, pláne nem jogosulatlan előnyt.

    “Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

Új hozzászólás Aktív témák