Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterson79

    őstag

    válasz jano_77 #185481 üzenetére

    Pont ezért akarom megszerezni a T-100-lt-t, jó pár ehhez a szituhoz mérhető videót láttam és saját szememmel is tapasztaltam, hogy mikre képes némelyik ember vele. Remélem az Én kezemben is jól fog muzsikálni.

    A T-54 ltwt kifejezetten szenvedős volt nekem, a végére éreztem rá egy hangyányit és még így is megcsináltam vele két nehéznek mondható light küldit, aminek roppantul örültem :)

    Amit nemrégen belinkeltem ELC-s videó, amikor beállt egy akkora bokorba, mint amilyen Ő maga - azaz roppantul kicsi - Én azon lepődtem meg a legjobban. De legtöbbet a WG oktatóvideóból tanultam - azt is láttam pedig már régebben, de jó volt átismételni - szóval abban megmutatják, hogy hogyan is működnek a bokrok illetve az egyéb tereptárgyak. azóta sokkal hatékonyabban tudom kihasználni a pályát, sokkal bátrabban állok oda, amiről azt gondoltam lehetetlen, hogy ne vegyenek észre és az esetek 90%-ban tényleg nem vesznek észre :) A lényeg ugye, hogy ha takarva van minden olyan pontod amit figyel a rendszer, akkor maximálisan működik az álcád és csak a legjobb spotter tankok fognak észrevenni, azt is már csak az utolsó pillanatban.

    Egy időben az aktív spot-ot is nyomtam, főleg a francia és az amcsi light-okkal, most az oroszoknál átszoktam a passzívra. Aztán persze mikor mit kíván a helyzet...

Új hozzászólás Aktív témák