Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz BÁ Nutrition #120070 üzenetére

    többször leírtam már, de látom, Te más irányból közelíted meg a dolgokat: szerintem felesleges alapból vaksi tankokat látótávra gyúrni. főleg, ha az illető egy heavy, amivel a pályának a sziklás/házas/kanyargós részén ügyködsz. Malinovka-n meg végképp nem a Te dolgod spottolni. Sokkal hasznosabb dolgok is vannak - célzásgyorsító, töltésgyorsító, stabi. amíg nincs meg a javítás skill én a szerszámosládát is felrakom néha, annak se kerül aranyba a leszedése.

    Ami a skilleket illeti: ne a BIA-val kezdj, annyit nem ér. Főleg, h amíg el nem éri a 100%-t (210k XP) nem csinál semmit. Parancsnoknak 6. érzék, többieknek javítás. Esetleg drivernek mehet vmi specifikus perk, h mozgás közben pontosabb legyen. Majd ha lesz 3-4 fullos skill akkor lehet újrarendezni és beadni a BIA-t egy akcióban.
    Én szoktam goldot költeni, csak h 100% legyen az új tank legényeinek alapskillje. Főleg, ha nincs akció. Kreditet igen. Annyit megér. 90%-ról 100%-ra feltornászni alig 40k XP - ez nem olyan sok, főleg, ha benyomsz egy személyes tartalékot vagy kivársz egy megfelelő akciót. Úgyis 70k+ amíg kifullozod, plussz a két következő tank még 40k...

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák