Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz Pierre75 #87468 üzenetére

    Es leviske,
    A Microsoft, egyebkent talan helyesen, ugy dontott hogy a build upgrade es a javitasok menete az user altal nem lesz kikapcsolhato. Ez bizonyara jo dontes mert igy egyseges lesz (elobb-utobb) a rendszer es egy ilyet sokkal egyszerubb a Microsoftnak es a kulso programok keszitoinek is kezelni.
    En 2 pc-n (nyomos okkal) 1607 buildon vagyok, nem volt egyszeru ezt elerni. A tobbi, kb. 10 pc szepn frissitget es aranylag hibamentesen mukodik. Van olyan koztuk ami 10 honapja megy egyfolytaban, neha van egy reboot, ahhoz kell a manualis beavatkozas mert egy biztonsagtechnika szoft fut rajta es abbol kilepni csak passworddal lehet, erre var turelmesen akar napokig. Ha leokezom es kilepek, meglesz a reboot meg a szokasos % szamolas meg Ne kapcsolja ki a gepet, ezutan ismet hetekig honapokig megy gond nelkul.
    En magam nem.ertek egyet egyebkent ezzel a mindenaron frissitgetessel de ez van. Az elobb emlitett w10 pc peldaul 1 azaz egyetlenegy celszoftver futtatasa miatt kell. Ha 10 evig nem frissitene, a feladatat akkor is tokeletesen ellatna, teljesen feleslegesen terheli sajat magat, a net savszelt, a redmondi szervereket, a processzoridot es a merevlemezt az updatekkal. De ez van. Ilyenre lenne jo egy tok alap windows ami nyugton marad evekig. De az meg horror, miert 80 ezer Ft egy csupaszitott ltsb-ltsc?? Miert nem sokkal olcsobb mint egy home, hisz a felhasznalas egy adott feladatra korlatozodik altalaban. En is ilyet tettem volna az elobb emlitett celgepre de a home felebe se kerult. Ezt nem ertem meg.

Új hozzászólás Aktív témák